Ga je met tegenzin naar school?

Wellicht vooral als er toetsen zijn?

Ben je niet meer gemotiveerd om je boeken er thuis bij te pakken?

Voel je je niet thuis in je eigen klas?

Of zijn er andere problemen op school en/of thuis?

Blokkeer je regelmatig of heb je zelfs een complete black-out bij bepaalde toetsen?

Heb je een lage dunk van jezelf, of denk je dat je ‘stom’ overkomt op anderen?

Als je op (tenminste) een van bovenstaande vragen met “ja” hebt geantwoord, denk dan eens aan een kort persoonlijk coachingstraject. In deze situaties kan een persoonlijke coach snel uitkomst brengen!

Zelfvertrouwen en zelfkennis

Wij kunnen coaching en hypnotherapie technieken inzetten die je zelfvertrouwen en zelfkennis vergroten, die je grip geven op emotionele kwesties en op tal van voorkomende lastige situaties op school en buiten school. Het doel van de coaching is om je met enkele sessies weer de kracht in jezelf te laten ontdekken en je te begeleiden naar een beter bewustzijn van jouw unieke plek in de wereld.

Grip op verandering

De puberteit is een verwarrende tijd. Een tijd van grote veranderingen en steeds meer ‘moeten’. Je maakt belangrijke lichamelijke, sociale en geestelijke ontwikkelingen door. Dit kan veel bij je losmaken. Er verandert ook veel in je rollen en verantwoordelijkheden en er worden nieuwe vaardigheden van je verwacht, terwijl je wereld steeds groter wordt.

Kom in actie!

Het leven kan mooi zijn. Blijf daarom niet met je problemen rondlopen en meld je aan voor coaching. (Ga je na de eerste sessie niet door, dan hoef je ‘m niet te betalen).