Ontdek de kracht van je onderbewuste om in enkele sessies door je problemen heen te werken. Hypnotherapie werkt op een ander niveau dan je ratio.

Hoe werkt hypnotherapie?

Bij hypnotherapie pak je je klacht bij de oorzaak aan. In je leven ben je gevormd door wat je hebt meegemaakt en hebt je tal van gewoontes ontwikkeld – bijvoorbeeld hoe je met je gevoelens en je gedrag omgaat. Dit zijn innerlijke en onbewuste patronen, waar je met ratio en bewuste motivatie moeilijk grip op krijgt. Hypnotherapie is de enige therapievorm die direct werkt met je onderbewuste patronen en zodat er snel een blijvende verandering inzet.

Cees van Halen heeft de hypnotherapie opleiding van het HIN afgerond en hij specialiseert zich in het oplossen van problemen van jongeren.

Maak jezelf vrij – breek los van je beperkingen

Het onderbewuste zorgt voor veel automatismen in je lichaam. Met hypnotherapie ga je vastliggende paden veranderen en ongewenste patronen doorbreken. Ook is het mogelijk om blokkerende emoties en suggesties op te ruimen, zodat er ruimte ontstaat voor positieve keuzes en emoties. Dit betekent dat je meer uit jezelf zult gaan halen en je als persoon vrij zult kunnen ontwikkelen.

Resultaat in enkele sessies

Hypnotherapie is een krachtige en daarom kortdurende therapie. Vaak zijn vier tot vijf sessies voldoende en bemerk je snel enorme veranderingen. 

In de eerste sessie worden je bewuste en onbewuste patronen en frames/suggesties verkend. Vervolgsessies starten we alleen als blijkt dat hypnotherapie bij je past.