Verpruts je thuis veel tijd als je huiswerk maakt?

Zijn je aantekenschriften chaotisch, zoek of leeg?

Vind je het lastig om je huiswerk goed in te plannen of je aan je planning te houden?

Heb je last van uitstelgedrag en / of de grote afleiders YouTube, Insta, WhatsApp of games?

Als je op (tenminste) een van bovenstaande vragen met “ja” hebt geantwoord, denk dan eens aan een korte training effectiever leren.

Op jou afgestemd programma

Het team van Studiehuis helpt je om je concentratie- en leermethoden te verbeteren. Niet iedereen leert immers op dezelfde manier, dus het ontwikkelen van jouw perfecte leermethoden vraagt om maatwerk. 

We starten daarom met een leerverkenning, om vervolgens samen met jou je persoonlijke verbeteringsdoelen op te stellen. Dan start de feitelijke coaching, waarin we je trainen in de voor jou geselecteerde technieken en strategieën, zodat het leren je steeds gemakkelijker en beter afgaat.

Stap voor stap naar goede leer- en leefgewoonten!

Mensen zijn als gewoontedieren, de meeste handelingen doen we op de automatische piloot. Ingesleten (slechte) gewoonten en patronen veranderen, dat vereist daarom inzet en de juiste mindset. Veranderen, dat gaat immers nooit vanzelf. Jíj moet het doen. Dit lukt zoveel beter met de ondersteuning van een coach.

Vraag vrijblijvend je eerste sessie aan

Wij werken laagdrempelig en gericht op resultaat. Meer weten – vraag een eerste trainingssessie aan en besluit dan of het iets voor je is. (Ga je niet door, dan hoef je de eerste sessie niet te betalen).