Huiswerkbegeleiding Den Haag- Studiehuis Belgisch Park

Moeite met een vak? Dan is bijles bij het Studiehuis een goede investering in je zelfvertrouwen en prestaties binnen dat vak. Onze bijles is zorgvuldig in elkaar gezet. Meer weten?

Aan één stuk door werken is slecht voor je concentratie. Onze huiswerkbegeleiding pakt dat anders aan! Daarom hebben wij sessies van hard werken en daarna een relaxte pauze van tien minuten. Op deze manier blijf je geconcentreerd. Meer weten?

Het team van Studiehuis Belgisch park helpt jongeren met concentratie- en leerproblemen, gedragsproblemen, emotionele problemen en tal van voorkomende kwesties door middel van coaching. Meer weten?

Het Studiehuis is gespecialiseerd in VWO-examentrainingen in de bètavakken. Wij leveren de beste trainingen, waarin je veel leert en oefent, in een prettige omgeving en voor een scherpe prijs(No Cure No Pay).Meer weten?Wie zijn wij

Wij zijn het team van Studiehuis Belgisch Park. Ons streven is: de beste, maar ook de fijnste en gezelligste plek te zijn om je huiswerk te maken, of bijles te krijgen!

Ons team bestaat uit jongvolwassenen, hierdoor staan wij nog dicht bij de leerlingen. Wij weten hoe fijn het is als alles op school lekker loopt, maar ook hoe het voelt om vast te lopen met je huiswerk, onvoldoendes te halen en de hele dag op school te zijn. Onze begeleiding is intensief, laagdrempelig en persoonlijk. Wij zorgen voor een laagdrempelige en hulpgerichte omgeving die meer huiselijk is dan school en fijn is om naartoe te gaan.

“Onze begeleiding is intensief, laagdrempelig en persoonlijk.”

We bieden een werkplek die ademt: perioden van geconcentreerd werken worden afgewisseld met momenten van ontspanning. Voor elke activiteit is er een geschikte ruimte. Het ideale studiehuis heeft een plezierig werkklimaat en biedt leerlingen structuur en hulp op maat. Een plek waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar leerlingen werken in een veilige en moderne leeromgeving. Waar het maken van huiswerk persoonlijke inspiratie en zin in school oplevert, in plaats van dat het moeite en energie kost.


Proef de sfeer

Kom langs voor een vrijblijvende proefmiddag! Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met ons, of u kunt dit formulier invullen.


Copyright for the icons goes to "Freepik" from Flaticon